بهترین زمان برای مصرف مکملهای غذایی چه زمانی است
❄️در فصول سرد سال که نور خورشید کاهش می یابد، مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین D باید افزایش یابد. 🍀.ترکیب این مواد غذایی با رژیم روزانه، سطح ویتامین دی مورد نیاز بدن را حفظ می کند..کمبود ویتامین D ؛.ویتامین D و بیماری MS.ویتامین D و دیابت.ویتامین D و کاهش وزن.و افسردگی. ویتامین دی سبب جذب کلسیم از روده و بازجذب مجدد آن توسط کلیه ها می شود و در افراد سالم این ویتامین چندین ماه در کبد ذخیره می شود..🐠 روغن ماهی: هر 100 میلی لیتر روغن ماهی، 250 واحد ویتامین .🍫 شکلات تلخ: این نوع شکلات منبع غنی از آهن، کلسیم، ویتامین دی، ث و ب 1 است و عامل مفیدی برای مرطوب نگه داشتن پوست محسوب می شود..🍳 تخم مرغ: هر دانه تخممرغ حاوی 11 درصد ویتامین دی است. با توجه به این که معمولا بدن همه افراد، بویژه خانم ها، در معرض کمبود ویتامین دی قرار دارد، مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین دی مانند تخممرغ ممکن است مانع از ابتلا به این کمبود شود. .🍶 محصولات حاوی سویا: معمولا محصولاتی که با سویا غنی شده اند هم دارای ویتامین دی هستند و هم دارای کلسیم. .🍄 قارچ: علاوه بر این که منبع خوبی برای ویتامین دی محسوب می شود، حاوی ویتامین ب 5 و مس است. هر 100 گرم قارچ 27واحد ویتامین دی دارد...✅✅ ویتامین دی را در پاییز و زمستان بیشتر مصرف کنید..سلامت باشید @zibazan